Nejprodávanější studentské židle

 

Připravili jsme pro Vás porovnání šesti židlí s malým srovnávacím bonusem na konci, které se hodí nejen pro studenty.

Všechny tyto židle jsou konstruovány na nosnost 120 kg, takže vydrží zátěž.

JELL
Model JELL je židle, která Vás zaujme svoji praktičností. Má ucho upevněné přímo na síťovaném opěráku, díky kterému lze pohodlněji s židlí manipulovat a použít jako odkládací ucho na různé oblečení. Područky jsou černé a pevné. Židli lze používat bez područek (područky vůbec nenamontovat avšak jsou součástí balení). Mechanika je houpací s možností houpání a relaxace nebo blokací v základní poloze. Kříž je černý nylonový na univerzálních kolečkách o průměru 60 mm vhodnými na všechny podlahy. Jell má dvě základní provedení: celá černá nebo černá s šedým středním opěrákem. 
https://www.fajnzidle.cz/kancelarske-zidle-a-kancelarska-kresla/jell-cerna/

 

COOL
Neotřelý trendy vzhled židličky COOL Vás zaujme zajímavým plastovým korpusem, kdy je sedák spojen přímo s opěrákem. Židlička se vyrábí ve dvou barevných možnostech, a to bílý korpus s černou síťovinou a černý korpus se šedou síťovinou. Sedák je výškově nastavitelný s houpací mechanikou s možností houpání a relaxace nebo blokací v základní poloze. Područky jsou pevné. Židli lze používat bez područek (područky vůbec nenamontovat avšak jsou součástí balení). Kříž je kovový černý nebo bílý s univerzálními PU kolečky vhodnými na všechny podlahy.
https://www.fajnzidle.cz/kancelarske-zidle-a-kancelarska-kresla/cool-seda 

 

STRIP
STRIP má oproti židli JELL již lepší mechaniku, která umožňuje opěrák zablokovat v několika pozicích. Tvarovaný opěrák je zpevněný pružnými lamelami, což dělá tuto židli zajímavou. Zdravé a pohodlné sezení na této židli zajišťuje ostrý úhel mezi sedákem a opěrákem. Područky jsou černé a pevné. Židli lze používat bez područek (područky vůbec nenamontovat avšak jsou součástí balení). Kříž nylonový s univerzálními kolečky pro všechny tipy povrchů. Strip má dvě základní provedení: celá černo nebo černá s modrým opěrákem.
https://www.fajnzidle.cz/kancelarske-zidle-a-kancelarska-kresla/strip-cerna/  

 

 

DENY
Model DENY je moderní židlí, která je velmi oblíbená. Má nastavitelný záhlavník, který můžete namontovat nebo nemusíte. Ergonomicky tvarovaný opěrák s nastavitelnou bederní oporou a u studentů oblíbené praktické ramínko pro odkládání oděvů. Područky jsou pevné, mechanika je houpací s možností houpání a relaxace nebo blokací v základní poloze. Kříž je nylonový s univerzálními kolečky pro všechny tipy podlah. Deny má tři základní provedení: celá černá, černá s šedým opěrákem a záhlavníkem nebo černá se zeleným opěrákem a záhlavníkem. 
https://www.fajnzidle.cz/kancelarske-zidle-a-kancelarska-kresla/deny-zelena/

 

 

PIXEL

Jestliže chcete vašemu dítěti zakoupit už židli, která mu bude dlouho sloužit a vyhovovat, pak doporučujeme modle PIXEL. Záhlavník je výškově nastavitelný a můžete namontovat nebo nemusíte. Tvarovaný opěrák má nastavitelnou bederní oporu a díky synchronní mechanice umožňuje záklon celého opěradla a vícepolohovou jeho aretaci. Područky jsou nejen výškově nastavitelné, ale také je lze posouvat dopředu a zpátky dozadu. Tím se vám lépe židle zasune pod stůl. Židli lze používat bez područek (područky vůbec nenamontovat avšak jsou součástí balení). Kříž je nylonový s univerzálními kolečky na všechny tipy podlah. Pixel má dvě základní provedení: celá černá a černá s šedým opěrákem a záhlavníkem.
https://www.fajnzidle.cz/kancelarske-zidle-a-kancelarska-kresla/pixel-cerna/

  

 

STRETCH

A jako bonus STRETCH
Je to židle s nosností 120 kg a její rozsáhlé možnosti nastavení přináší velkou oblíbenost. Výškově nastavitelný není pouze záhlavník, ale i bederní opěrka a celý opěrák. Mechanika synchronní s vícebodovou aretací, která vám umožní záklon opěráku s možností zablokování v několika polohách. A navíc je i s posuvem sedáku. Područky jsou výškově  nastavitelné se stavitelnou PU krytkou. Židli lze používat bez područek (područky vůbec nenamontovat avšak jsou součástí balení). Kříž pevný chromový. Samozřejmostí jsou univerzální kolečka pro všechny tipy povrchů. https://www.fajnzidle.cz/kancelarske-zidle-a-kancelarska-kresla/kancelarska-zidle-sego-stretch/